Salta al contingut

Premsa

Inici del tercer trimestre de l’Escola de Pares i Mares Municipal 2015-2016

La Regidoria d’Educació, a través del Gabinet de Psicologia i Pedagogia, posa en marxa el tercer trimestre de l’Escola de Pares i Mares Municipal 2015-2016.

La regidora d’Educació, Yolanda Pastor, ha assenyalat que “des d’Educació som conscients de la importància de les famílies com a principal referent i model d’actuació en l’educació dels xiquetes i xiquetes. Per això, oferim una sèrie d’activitats de formació familiar, organitzades per les professionals del nostre Gabinet de Psicologia i Pedagogia”.

La primera de les activitats que s’ofereix en este tercer trimestre és una taula rodona “Són els deures una ajuda per a millorar el rendiment escolar?” el dimarts, 26 d’abril, en la qual participaran representants de professorat, AMPES, i del Gabinet Psicopedagògic. Estarà moderada per la psicòloga municipal, Consuelo García. L’activitat tindrà lloc a les 19.00 hores a la Sala de Conferències de la Casa-Museu Maians amb entrada lliure.

La segona de les activitats previstes serà el curs “Millorem la qualitat de vida: coneixent-nos/ controlant-nos/ motivant-nos/ reforçant-nos” a càrrec de la psicòloga municipal, Ana Escrivà. El curs s’impartirà a la Casa-Museu Maians els dies 5, 12, 19 i 26 de maig de 15.00 a 16.30 hores. Els interessats han d’omplir la sol·licitud i donar-la al tutor del seu fill/a abans del 29 d’abril.

Fullet Pares 3º Trimestre_Página_1 Fullet Pares 3º Trimestre_Página_2