Salta al contingut

Premsa

Arranquen els actes commemoratius del Crist de Sant Roc

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, convida a tots els olivers i a tots els ciutadans de la Safor, a les Festes del Santíssim Crist de Sant Roc que tindran el seu dia gran el pròxim dimarts 3 de maig, dia del Crist i enguany declarat com a festiu local. Les Festes del Crist estan organitzades per la Junta de Festes del Crist de Sant Roc amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva.

Salazar ha desatacat a més que estem davant «d’una de les celebracions més destacades de la ciutat d’Oliva per la seua importància, no només religiosa sinó també cultural i social, unes festes tradicionals a més de vertebradores del barri del Raval». Segons el regidor de Festes, la festivitat del Crist no és només la programació d’actes religiosos que culmina el dia 3, sinó «tot un conjunt d’actes i activitats que se celebren al llarg de l’any. Són el novenari, la missa major i la processó, però també el pregó, el cant de l’aurora, la benedicció del terme, la crida a la festa, el concurs de les creus de maig, o el festival dels festers.»

Pepe Salazar ha agraït també el treball a totes les persones que fan possible la celebració del Crist de Sant Roc, enguany especialment als presidents de la Junta de Festes de 2016, Alberto Bañuls i Isabel Santapau, i també a D. Javier, rector de Sant Roc.