Salta al contingut

Premsa

Oliva assisteix del 6 al 8 de maig a la Fira de Turisme Expovacaciones de Bilbao

La regidora delegada de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Mireia Morera, ha informat de la participació del nostre municipi a la fira Turística ExpoVacaciones, els pròxims dies 6, 7 i 8 de maig, a Bilbao. Aquest certamen internacional del turisme pretén reunir totes les novetats del sector, les últimes propostes en rutes i destinacions, i les més innovadores alternatives d’oci i temps lliure.

Oliva presenta una oferta completa de Turisme Actiu

Oliva va al certamen per presentar la seua oferta d’allotjament de la localitat en zona litoral, així com una oferta completa de turisme actiu. Pel que fa a l’allotjament, l’estand d’Oliva proporcionarà informació sobre la seua oferta de càmpings, hotels i aparthotels, i cases rurals. Cadascuna d’elles encarada a diferents perfils de turistes. D’altra banda, l’estand d’Oliva comptarà també amb moltes propostes per promoure el turisme actiu ja que, pel seu entorn, és un lloc ideal per practicar aquest tipus de turisme adreçat a un perfil de turista jove i familiar.

Es traslladarà informació als visitants sobre la gran varietat d’esports nàutics que es poden practicar a la platja. El camp de golf serà un altre destacat; la seua situació excepcional al costat del mar, i l’entorn natural que l’envolta, el converteix en un dels preferits del litoral Mediterrani, ja que tant el camp en si com les seues infraestructures són del més alt nivell i fan que jugar a golf siga còmode en tots els aspectes.

L’oferta d’equitació també estarà present amb una gran varietat d’activitats a cavall, connectades directament amb el medi natural. I també relacionades amb la natura es presentaran recorreguts i rutes per fer senderisme i cicloturisme, un tipus de turisme que comença a agafar força a la nostra zona i que és cada vegada més demandat per molts turistes que volen conèixer la Comunitat Valenciana en totes les seues facetes. Es presentarà també el Karting situat a la ciutat, un dels millors circuits de la Comunitat Valenciana, on es pot gaudir d’una experiència d’alta velocitat individualment, en parella o amb els més menuts.

Entre totes aquestes propostes, a més es promouran esdeveniments esportius d’alt nivell que atrauen any rere any a multitud de turistes i visitants, com ara el Triatló, que el setembre vinent celebra la seua XXVIII edició, o el MET (Mediterranean Equestrian Tour) que s’ha constituït com un dels esdeveniments eqüestres més importants a nivell internacional.

El Departament de Turisme llança un sorteig per atraure els visitants d’Expovacaciones

Amb la finalitat d’atraure els visitants de la fira a l’estand d’Oliva, el Departament de Turisme ha organitzat un sorteig en el qual es podrà participar durant els dies que se celebra Expovacaciones. Des de l’expositor s’animarà els visitants a accedir a la pàgina de facebook d’Oliva Turisme on hauran d’omplir un petit formulari per entrar en el sorteig d’una Experiència Wellness a Oliva.

El premi inclou una nit d’allotjament en habitació Doble Deluxe a l’hotel Oliva Nova Golf Beach & Resort, amb esmorzar bufet per a dues persones, còctel de benvinguda, circuit SPA i massatge corporal relaxant de 50 minuts. Amb aquesta iniciativa es pretén sumar més seguidors a la pàgina de facebook d’Oliva Turisme aconseguint així major abast a nivell nacional i internacional en les seues publicacions per seguir amb la promoció de la destinació turística d’Oliva.

Una fira amb una gran oferta turística nacional i internacional

Expovacaciones acollirà aquest cap de setmana 161 expositors que mostraran l’oferta turística de 16 comunitats autònomes, entre elles la Comunitat Valenciana. En concret, dins de l’oferta nacional, participen també Canàries, Astúries, País Basc, Navarra, Castella i Lleó, Aragó, Madrid, Castella-la Manxa, Múrcia, Andalusia, Balears i Cantàbria. Pel que fa a l’oferta internacional, Expovacaciones permetrà conèixer destinacions i ofertes turístiques d’Islàndia, Cuba, Xina, República Dominicana, Portugal, Andorra, França, Argentina, Xile i Alemanya. Aquest punt de trobada oferirà experiències per a tots els perfils de turistes. Els visitants podran seleccionar, triar en el moment i aconseguir in situ allò que estan buscant per gaudir de les seues vacances.

PhotoGrid_1462360133345 sorteo Turismo-Activo-Deportes-Nauticos-Oliva-03