Salta al contingut

Premsa

El Centre Polivalent acull la I Fira d’Art a Oliva

El Centre Polivalent serà l’espai on es desenvolupe els dies 7 i 8 de maig la I Fira d’Art a Oliva. Una activitat que compta amb la col·laboració de l’Associació Pinzellades, les Regidories de Joventut i Participació Ciutadana i amb Lidia Carrió-Ibiza com a comissària de l’exposició.

Durant dos dies, artistes de totes les categories (pintors, escultors, escriptors, ballarins, …) acostaran als visitants les seues obres a través d’una mostra dels seus tallers i el seu treball. Actuacions, visionat de curtmetratges, realització d’obres en directe, … es podrà gaudir de l’art en viu i sentir l’obra en la pell de l’artista. I, com no, no ens oblidem dels més petits. tallers, contacontes, ball, … ells també podran participar activament i divertir-se en un ambient lúdic i familiar.

“Esperem que siga una activitat molt visitada durant els dos dies i per això, des de la Regidoria de Participació Ciutadana, convidem a tots a gaudir de totes les activitats organitzades” assenyalava la regidora Yolanda Pastor.

És una reunió d’artistes i intel·lectuals de totes les disciplines artístiques on, de primera mà i amb un tracte directe, intenten obrir les portes dels seus tallers amb una petita mostra del que hi realitzen.

«El principal objectiu d’aquesta fira és donar a conèixer artistes de qualitat però amb pocs recursos de promoció. En aquesta fira, és el mateix artista qui mostra la seua obra i el seu treball i qui realitza un tracte directe amb l’espectador» explicava la comissària de l’exposició, Lidia Carrió-Ibiza. ..

Més informació: http://feriadearteoliva.esy.es/index.html

fira art