Salta al contingut

Premsa

Mª Josep Amigó visita les obres del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles a Oliva

La vicepresidenta primera de la Diputació de València, Mª Josep Amigó, ha visitat aquest divendres, 6 de maig, les obres del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS) a la ciutat d’Oliva. Amigó ha estat rebuda per l’alcalde d’Oliva, David González, i per membres de la corporació municipal a l’ajuntament.

L’alcalde d’Oliva ha agraït la visita de la vicepresidenta de l’ens provincial i a més ha recalcat “el canvi de polítiques clientelars d’abans per aquest nou model més just amb tots els municipis, ja siguen grans o menuts o d’un color polític o altre. Ara si, tots som tractats per igual i en les mateixes condicions”. A més, tant l’alcalde com a diversos regidors de la corporació municipal han traslladat a Amigó les necessitats d’Oliva, on la Diputació de València està implicada.

Per la seua banda, la presidenta de la Diputació ha assenyalat que “des del primer moment teníem clar el que volíem modificar. Volíem destinar els diners als municipis amb una clara aposta pel municipalisme i amb criteris objectius”.

La comitiva ha visitat, posteriorment, un dels projectes, també ja en marxa, d’aquest pla de la Diputació de València: una actuació de regeneració urbana dels voltants de l’escola infantil municipal El Caragol, en el Raval. Una actuació amb la qual es pretén la generació de places d’aparcament, la dignificació urbana d’este espai, facilitar la mobilitat, i una millor integració de la pineda existent en l’entorn urbà.

A continuació, s’han visitat les obres de millora del carrer del Comte d’Oliva i el seu entorn. Aquest projecte consisteix en una actuació de regeneració urbana a l’eix conformat pel carrer del Comte d’Oliva i les places del Riuet dels Frares i final del carrer de sant Ignasi de Loyola. Regeneració urbana consistent en ampliació de voreres, orelleres, millora de l’arbrat i del mobiliari urbà, amb la qual es pretén potenciar aquest eix vertebrador del barri de Sant Francesc.

P1270310