Salta al contingut

Premsa

La Regidoria d’Educació publica les bases de la Dipu et Beca 2016

La regidora d’Educació, Yolanda Pastor, ha anunciat que a partir de demà, 26 de maig, s’obri el termini per tal de presentar les instàncies per formar part del programa la Dipu et Beca 2016 que tornen este estiu a posar en funcionament la Diputació de València junt amb l’Ajuntament d’Oliva. Enguany, s’oferten un total de 22 beques per tal que joves estudiants puguen gaudir de l’experiència d’acostar-se al món laboral prop de casa, en el seu propi municipi.

Segons ha assenyalat la regidora d’Educació “la subvenció i el nombre de beques per a cada municipi be marcada per Diputació i des de l’ajuntament el que hem fet és complementar amb la part econòmica que ens correspon, en este cas, el 20% del pressupost del programa, uns 5.950,56 euros”.

Les instàncies i les bases de la convocatòria es poden descarregar i consultar a la web municipal www.oliva.es i al tauler d´anuncis de l´Ajuntament d´Oliva . Els estudiants interessats poden presentar la seua instància des del 26/05/2016 fins el 07/06/2016 al registre de l´ajuntament.

El període de durada de les beques comença l’1 de juliol del 2016 i finalitzarà com a màxim el 31 d´agost, sent la durada inicial d’1 mes, i es podrà prorrogar automàticament fins al màxim de dos mesos.

Cada una de les beques està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals a abonar en períodes vençuts. En aquells supòsits que impliquen un període inferior al mes natural, serà la part proporcional corresponent.

L’import pressupostat per a aquesta convocatòria es de 5.950,56 € a càrrec de l’Ajuntament (20% de l’import les beques més la Seguretat Social).