Salta al contingut

Premsa

V Concert Solidari al Teatre Olímpia a favor de l’Associació de Malalts d’Alzheimer de la Safor

Este matí s’ha presentat el concert solidari que oferiran la banda de l’Associació Artístico Musical d’Oliva i dolçainers de la colla Sarabanda, amb l’organització conjunta de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva, l’Associació Artístico Musical d’Oliva, i la colla de dolçaines i tabal Sarabanda d’Oliva, este proper dissabte, 28 de maig, al Teatre Olímpia, a partir de les 19.30 hores.

A la presentació han assistit el regidor de Cultura i Música, Enric Escrivà, junt amb el regidor de Benestar Social, Alejandro Salort, el president de l’Associació Artístico Musical, Ferran Escrivà, i Cristina Alcaraz en representació de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva.

L’edició d’enguany serà a benefici de l’Associació de Malalts d’Alzheimer de la Safor (AFA). Per aquest motiu, tant des de l’organització com des del mateix ajuntament s’ha convidat a tot el món perquè assistisca a aquest certamen en el qual gaudiran de les millors peces musicals de música festera i, a la vegada, col·laboraran amb aquesta entitat social de la comarca. Es poden adquirir les entrades a 5 euros.

Es tracta de la cinquena edició del concert, que uneix el món festiu i musical per una causa solidària, i en conseqüència la música a interpretar és íntegrament la dedicada a les festes de moros i cristians. El concert estarà dividit en dues parts, la primera que dirigirà íntegrament el director titular de la banda de l’AAMO, Saül Gómez, i una segona part a càrrec de cinc directors convidats, Ferran Sanchis, Francisco Valor, Luís Seguí, Mario Roig i Rafa Mullor.

A més, també tindrà l’atractiu de l’estrena de l’última marxa mora del músic oliver, i integrant de la banda simfònica de l’AAMO, Joan Mont Arnal.

cartell concert solidari