Salta al contingut

Premsa

El “Vila d’Oliva” dóna a conéixer als seus vencedors a ritme de “Besos”

El regidor de Cultura fa balanç positiu d’aquesta III edició, que tindrà punt final divendres dia 27 amb la representació de “Besos”, espectacle fora de concurs, interpretat per alumnes de l’Escola Municipal de Teatre.

Demà divendres, 27 de maig, a les 22.00 hores, tindrà lloc l’acte de lliurament de premis del III Certamen de Teatre «Vila d’Oliva», que organitza la Regidoria de Cultura i Música de l’Ajuntament d’Oliva. Durant l’acte, que tindrà lloc al Teatre Olímpia, es donaran a conéixer els vencedors del certamen en les diferents categories a concurs.

«Des del divendres dia 6 i fins al 21 de maig, el Teatre Olímpia ha acollit les millors mostres de creativitat, de treball, de talent i d’entusiasme. Tot, amb accés lliure per a tots els públics, una mesura que ha afavorit notablement l’assistència a un Certamen que es consolida com una ferma plataforma per a la promoció del teatre aficionat valencià», ha assenyalat el regidor de Cultura, Enric Escrivà.

Novament, els premis “Vila d’Oliva” prenen forma en les mans de l’escultor oliver Francesc Salort, “una aposta pel talent local inspirada en les tradicionals màscares de teatre, tallades en fang i revisades des d’altra perspectiva.”

Amb posterioritat al lliurament, alumnes de l’Escola Municipal de Teatre representaran per primera vegada la comèdia musical “Besos” de Carles Alberola i Roberto García, dirigida per César Monzonís. L’espectacle comptarà amb l’acompanyament de la pianista de Lilit i Dionís, conegut grup de la Marina Alta. “Quina millor manera d’acomiadar el Certamen que mostrant els fruits que ha donat l’Escola en aquests vuit mesos d’aprenentatge.”

Aprofitant la clausura del «Vila d’Oliva», el regidor de Cultura i el director de l’Escola han fet balanç del curs actual, que es va iniciar el passat mes d’octubre, duplicant el nombre d’alumnes respecte als cursos anteriors. «Això ha permés una estreta col·laboració amb el Servei de Biblioteques, que ha fructificat en la realització de dos contacontes i la representació itinerant al carrer de les «Llegendes del Pinet»”, ha explicat Monzonís.

L’Escola Municipal de Teatre tindrà continuïtat la pròxima tardor amb el començament del nou curs, segons ha confirmat el regidor Escrivà, “per tal de continuar atenent les necessitats i inquietuds de formació teatral de la població”.