Salta al contingut

Premsa

Oliva presenta la programació de la Fira i Festes 2016 amb el lema “la festa de tots!”

Del 17 al 19 de juny, torna la Fira de Fires amb més activitats per a tots els públics i edats

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha presentat aquest matí la programació que conformarà la pròxima Fira i Festes d’Oliva 2016. Salazar ha explicat que se sent especialment orgullós perquè s’ha aconseguit elaborar un programa “de qualitat i adreçat a tots els públics”, ja que es tracta d’una de les celebracions “més important de la ciutat d’Oliva, per oberta i participativa, per això hem volgut que porte per lema la festa de tots!”.

El regidor ha destacat les activitats organitzades per als més menuts, “com ara el Tio de la Porra que traurà els xiquets dels col·legis, els castells inflables, espectacles musicals en valencià i en castellà, també de màgia, un parc aquàtic amb màquina d’escuma, una granja amb tallers o una font de xocolate, i tot gratuït”.

Per als més majors, la programació inclou dos musicals “de qualitat” al parc de l’Estació: en primer lloc “Festa Major”, amb alguns dels actors de la popular sèrie valenciana L’Alqueria Blanca, i també «7 Pekados». I per als més joves, el Figatell Sound, organitzat per l’Associació Joves d’Oliva en Moviment, amb la col·laboració de l’ajuntament, i també la Fira d’Atraccions, que enguany torna a Oliva després de molts anys, a més de discomòbil, tant divendres com dissabte.

Especialment satisfet s’ha mostrat també de la recuperació del Festival de la Cançó, “que tan bona acollida ha tingut sempre a Oliva”, i de la 8a Baixada de Carretons del Raval, “que ens convida a gaudir un any més del nostre centre històric en un dels esdeveniments més festívols de la fira, organitzat per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, de la qual també sóc responsable, conjuntament amb les Associacions de Veïns del Raval, Raval-Gerreria, el Pinet i l’Associació El Romaní de La Safor”, explicava el responsable de Festes.

També per a tota la família tindrem una nova edició de la Trobada Canina Solidària, organitzada per l’Associació Protectora d’Animals VEDAMA.

A més, la Fira i Festes d’Oliva 2016 tornarà a ser una Fira de Fires, amb la Fira Gastronòmica de les Associacions, enguany amb la presència de vora 20 entitats locals, i la Fira Artesana Medieval del Llaurador, a més de la Fira Infantil i la Fira de les Atraccions.

Pepe Salazar ha dit que espera “que la fira que hem preparat agrade a tots els ciutadans d’Oliva i també a totes les persones que ens visiten, que aconseguisca que passem tres intensos dies de festa en harmonia, amb la família i els amics, per començar l’estiu de la millor manera possible”.

P1270801

CARTELL FIRA I FESTES OLIVA 2016