Salta al contingut

Premsa

Xerrades d’educació viària amb alumnes de 3r d’ESO de l’IES Gabriel Ciscar d’Oliva

Els alumnes de 3r d’ESO de l’IES Gabriel Ciscar han participat en una sèrie de xerrades informatives impartides des del Parc d’Educació Viària que depén de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva.

L’objectiu de les sessions, a més d’informar i resoldre els dubtes dels alumnes, és destacar les actituds i comportaments necessaris que permeten obtenir garanties en la nostra seguretat viària. Les habilitats i destreses comporten un procés d’adaptació, però el factor humà és determinant a l’hora d’enfrontar-se amb capacitat per a conduir i, amb aquestes intervencions, optimitzem la millor eina viària: l’educació.

La Regidora d’Educació, Yolanda Pastor, i directora del Parc d’Educació Viària de la ciutat, agraeix “aquest tipus d’inclusions educatives que per segon any consecutiu es planifiquen com a activitats complementàries en el currículum de l’ESO de l’IES Gabriel Ciscar”.

Existeixen moltes variables a tenir en compte en joves entre 15 i 16 anys, i sobretot, compartir responsabilitats. Però la major és entendre que participar com a conductor en el trànsit viari a aquestes edats, suposa realitzar l’activitat conductora amb la millor versió de nosaltres mateixos.

foto xerrada educació vial 2