Salta al contingut

Premsa

Finalistes Festival de la Cançò Fira i Festes Oliva 2016

Un total de 12 artistes passaran a la final del Festival de la Cançó d’Oliva 2016, el Concurs de Cantants Novells i Aficionats inclòs en la Fira i Festes d’Oliva 2016.

La final tindrà lloc el diumenge de Fira, 19 de juny, a les 20.00 h, al Parc de l’Estació. Els finalistes són: Andrea Riat (Oliva), Celia Pericás (Oliva), Cristina Sabater (Gandia), Eros Pons (Oliva), el duo format per Joan Ferrer (Pego) i Mairena León (Oliva), Irene Llidó (Oliva), José Larrosa (Oliva), Lorena Pérez (Pedreguer), Noemi Puertas (Oliva), Paula Beltran (Sagra), Pilar Soria (Oliva) i Sara Bolo (Oliva).

La selecció va tindre lloc divendres passat 3 de juny a la Casa de la Festa, i va comptar amb la participació d’un total de 22 artistes. El jurat va tindre molt difícil triar els finalistes per l’alt nivell mostrat pels cantants.

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, s’ha mostrat molt satisfet «per l’alta participació i per la qualitat mostrada pels artistes que s’han presentat al festival. Tindrem una final digna de la Fira i Festes d’Oliva, amb diversos estils musicals, com ara pop-rock, òpera o flamenc».

 

Fotos: https://www.facebook.com/OLIVA-Y-PARTE-DE-SU-HISTORIA-272451089459027/timeline

Festival de la Cançó Oliva 2016 - participants i finalistes

CARTELL FESTIVAL CANÇÓ FIRA OLIVA 2016