Salta al contingut

Premsa

El carretó «Aviador» guanya la VIII Baixada de Carretons del Raval

14 carretons van participar en la Baixada, activitats inclosa en la Fira i Festes d’Oliva 2016.

El carretó «Aviador», de Cristina Escrivà, va ser el millor de la VIII Baixada de Carretons del Raval, que va tindre lloc el passat dissabte 18 de juny, dintre de la Fira i Festes d’Oliva 2016. El segon premi va ser per al «Trineo» pilotat per Francisco Jiménez, i el tercer per al carretó «Sant Vicent», de Luís Orquín. Els tres es van emportar el premi en metàl·lic, més un trofeu elaborat per la Fundació Espurna.

La Baixada va estar organitzada, un any més, per la regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, i les associacions de veïns del Raval, Raval-Gerreria, i Pinet, més l’Associació El Romaní de la Safor, amb la col·laboració d’ACCO i d’altres empreses locals.

«Hem de destacar, sobretot, l’esforç dels participants i dels organitzadors, i per descomptat la participació dels veïns», explicava el regidor de Comerç i de Festes, Pepe Salazar. «Els veïns del Raval han tornat a demostrar que treballen pel seu barri, per donar-li vida, i que són capaços de fer uns carretons originals i innovadors any rere any», afegia el regidor.

CARRETONS 2016 - AVIADOR 2 CARRETONS 2016 - CARRETO SANT VICENT - FOTO VICENT ESTEVE 1 CARRETONS 2016 - FUNDACIÓ ESPURNA CARRETONS 2016 - PODIUM CARRETONS 2016 - TRINEO