Salta al contingut

Premsa

Hui comença la XXVII Fira del Motor i Maquinària Industrial d’Oliva

A les 19.00 h obrirà les seues portes el recinte firal del passeig

Des de hui 24 de juny, fins al diumenge 26 de juny, Oliva celebra la XXVII Fira del Motor i Maquinària Industrial al recinte de la fira del passeig, a l’aire lliure. Amb una superfície de 14.000 metres quadrats, la Fira comptarà amb la participació aproximada de 50 expositors, tant locals com comarcals i de tota la Comunitat Valenciana. Pel que fa als sectors comercials que participaran tindrem automòbils nous (les principals marques), autocaravanes, vehicles industrials, motos, maquinària industrial, autoescoles i vehicles d’ocasió. Com a principals novetats de la XXVII Fira del Motor d’Oliva tindrem una major presència d’empreses d’automòbils nous i també una empresa de customització de motos.

La Fira del Motor està organitzada per la Delegació de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, a través de l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial i amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Per a tota la família, el regidor de Comerç, Mercats i Consum, Pepe Salazar, ha explicat que tindrem «l’actuació, dissabte de vesprada, de 19.30 a 21.00 h, d’El Porruo, l’home més fort d’Europa. Un espectacle de força humana, no mai vist a la Safor, que de segur encantarà a majors i menuts. I per descomptat la XII Matinal Motera d’Oliva, el diumenge 26 de juny, organitzada novament pel Motoclub Motolio d’Oliva, una de les més importants de la Comunitat Valenciana i que espera la presència d’unes 1.500 motos.»

La Matinal comptarà un any més amb esmorzar amb «torrada» inclosa, l’actuació d’una banda de rock, una exposició d’un centenar de motos clàssiques, la volta cap a les 11.30 h que arribarà fins a la platja i l’espectacle d’Edu Rodríguez.

Pepe Salazar considera que estem davant «d’un esdeveniment cabdal per al comerç del motor, tant en l’àmbit local com comarcal i autonòmic, amb 27 anys d’experiència, a més d’un aparador de les nostres empreses per tal d’acostar-se als possibles clients i així dinamitzar un sector econòmic tan important com és el de l’automoció i la maquinària industrial». Segons el regidor, «enguany s’han incrementat els recursos que destinem a la fira, tant humans com tècnics. Perquè la idea és que cada any siga millor i estiga, si cap, encara més consolidada dintre del calendari de Fires del Motor de la nostra Comunitat».

El recinte de la Fira del Motor i la Maquinària Industrial d’Oliva estarà obert al públic en el següent horari:
– Divendres, 24 de juny, de 19.00 h a 22.30 h.
– Dissabte, 25 de juny, de 10.00 h a 14.30 h i de 18.00 h a 22.30 h.
– Diumenge, 26 de juny, de 10.00 h a 14.30 h i de 18.00 h a 22.30 h.

L’acte d’inauguració oficial de la XXVII Fira del Motor i Maquinària Industrial d’Oliva serà el dissabte, 25 de juny a les 12.00 h, a l’entrada del recinte de la fira.

EL PORRUO - LONA EN JPG web

27a FIRA DEL MOTOR OLIVA 1 27a FIRA DEL MOTOR OLIVA 2 CARTELL MATINAL MOTERA OLIVA 2016