Salta al contingut

Premsa

Èxit de vendes i públic en la XXVII Fira del Motor i Maquinària Industrial d’Oliva

Segons el regidor de Comerç, Pepe Salazar, «les vendes de tots els expositors han superat les seues previsions»

El regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha qualificat la XXVII Fira del Motor i Maquinària Industrial d’Oliva, que es va celebrar del 24 al 26 de juny, de «tot un èxit». Segons Salazar, milers de persones s’han acostat al recinte firal del passeig: «Podem dir que hem tingut una fira plena de gent els tres dies, amb més afluència que altres anys, especialment dissabte i diumenge de vesprada. Podem dir que la proximitat de la Fira del Motor de Gandia no ens ha afectat, tot i els intents de Gandia de solapar-nos. Però estem satisfets sobretot perquè tots els expositors ho estan, han superat les seues previsions de vendes, també han tancat més tractes dels que esperaven, de fet ja ens han dit que l’any que ve volen repetir, i això és positiu per a tots.”

Segons el regidor de Comerç, diversos factors han contribuït a l’èxit de la fira: «En primer lloc, la promoció en diversos mitjans. També vam programar l’espectacle de força humana d’El Porruo que va concentrar una gran quantitat de públic dissabte de vesprada. A més, el fet d’haver augmentat enguany l’oferta de turismes nous, teníem quasi totes les marques del mercat, ha facilitat que els clients es decidiren per comprar. Van poder comparar models i preus només amb una passejada, i a més aprofitar les ofertes en preus de la fira. També teníem una gran oferta de vehicles d’ocasió, camions, caravanes i maquinària industrial i de jardineria, així que hi havia per a tots els visitants», ha afegit Salazar.

Per al regidor de Comerç, «el fet de tindre al mateix costat del passeig la Fira d’Atraccions, amb els castells unflables o els cotxets de xoc, també ha contribuït a incrementar la quantitat de públic familiar i el bon ambient de la fira. I per descomptat he d’agrair la bona organització dels diversos departaments municipals, tant el de Comerç, com el d’Obres i Serveis i la Policia Local. I a més vam tindre bon temps tot el cap de setmana.”

La XII Matinal Motera d’Oliva també va ser un punt d’atracció important, amb unes 1.200 motos i vora 700 esmorzars servits pel Motoclub Motolio, organitzador de la Matinal, i milers de visitants que van poder disfrutar del bon ambient i de l’espectacle d’Edu Rodríguez. «La matinal d’Oliva està plenament consolidada com una de les més importants de la Comunitat Valenciana», deia Pepe Salazar, «per això intentarem que cada any tinga més suport per part de l’Ajuntament i puga ser, si cap, encara millor els pròxims anys, igual com la Fira del Motor i Maquinària Industrial d’Oliva en general».
 
FIRA MOTOR OLIVA 2016 - FOTO DESTACADAFIRA MOTOR OLIVA 2016 - EL PORRUOFIRA MOTOR OLIVA 2016 - EDU RODRÍGUEZFIRA MOTOR OLIVA 2016 - PÚBLIC MATINAL