Salta al contingut

Premsa

La conselleria d’Educació autoritza set col·legis d’Oliva perquè inicien el procediment de consulta a les famílies al voltant de la jornada continua

La regidora d’Educació, Yolanda Pastor, ha donat a conéixer que la Inspecció Educativa de la conselleria ha emés informe favorable pel qual s’autoritza als set col·legis d’Oliva, que ho sol·licitaren, a iniciar el procediment de consulta a les famílies al voltant de la jornada continua escolar per al curs 2016-2017.

Esta petició va ser realitzada el passat 21 de juny en el transcurs del Consell Escolar Municipal on varen assistir els directors de tots els centres educatius de la ciutat per a tractar el punt de l’obtenció de la jornada continuada per al proper curs.

Els centres que han realitzat esta sol·licitud són els sis públics, CEIP Lluís Vives, CEIP Santa Anna, CEIP Alfadalí, CEIP La Carrasca, CEIP Desemparats, CEIP Hort de Palau, i el centre concertat San José de la Montaña.

“Amb este informe favorable, els centres hauran de consultar els pares/mares el 15 de setembre la modificació de la jornada escolar. Per eixir endavant haurà d’obtindre un mínim del 55% dels vots favorables de la totalitat del cens de pares/mares” assenyalava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor.

Des de la Regidoria d’Educació s’ha lluitat al màxim per tal que siguen els mateixos pares/mares dels alumnes els qui tinguen l’opció de decidir al voltant de la jornada d’estudi dels seus fills/es. Un treball que s’ha dut de forma conjunta amb les AMPA dels col·legis i les direccions dels centres escolars.