Salta al contingut

Premsa

La Regidoria d’Educació realitza millores en els centres educatius d’Oliva abans de l’inici del curs 2016-2017

Demà, 8 de setembre, comença un nou curs escolar i des de la Regidoria d’Educació que dirigeix Yolanda Pastor s’informa de les diferents millores realitzades durant els mesos de juliol i agost en els centres educatius de la ciutat. Un curs escolar que compta amb: 685 alumnes d’Infantil, 1.677 en Primària, 1.276 en Secundària i 314 en Batxiller.

Yolanda Pastor assenyala que «unes bones condicions de les instal·lacions i el seu entorn, són fonamentals per al benestar dels alumnes durant la seua etapa educativa, és per això que per a la Regidoria d’Educació és una prioritat i pel que, seguint el full ruta marcat a principis de legislatura, durant els mesos d’estiu no s’ha deixat de treballar perquè estiga tot preparat i en perfectes condicions en l’inici del nou curs «.

Les millores realitzades han estat les següents:

– C.E.I.P Alfadalí: al pati d’infantil s’ha substituït la sorra per un paviment a base de formigó que posteriorment es recobrirà part amb paviment de cautxú de protecció i amortiguant. Aquesta actuació era una reivindicació sol·licitada des de fa molt de temps, per part de l’AMPA i el centre.

– C.E.I.P La Carrasca: S’han enrajolat les parets del menjador i reparat els esglaons de l’escala d’accés a un dels pavellons que es trobaven en molt mal estat.

– C.E.I.P Verge dels Desemparats: En un bany, s’han substituït els sanitaris i enrajolat les parets.

– C.E.I.P Lluís Vives. S’han substituït les lluminàries de tot el centre per altres de baix consum i de major rendiment energètic, pintat íntegre de tot el centre i ampliació de l’hort escolar.

– C.E.I.P Santa Anna: Revisió de la instal·lació elèctrica i posada en funcionament. Paviment de cautxú en la zona de jocs.

D’altra banda, a tots els centres escolars s’han realitzat treballs de pintura, jardineria, fontaneria, il·luminació i neteja.

Les escoletes municipals han iniciat el curs també preparades per al seu bon funcionament durant el proper curs:

– EIM El Caragol: S’ha reparat la coberta per a eliminar les filtracions i goteres d’aigua que afectaven a l’interior del centre. S’ha reformat el pati interior, substituint l’antic paviment i l’evacuació d’aigües.

Yolanda Pastor indica que «des de la Regidoria d’Educació continuarà treballant durant els propers mesos i curs, perquè els nostres alumnes estiguen sempre en les millors condicions possibles».

Per últim, des de la Conselleria d’Educació s’inicien esta mateixa setmana les obres de millora i adeqüació del gimnàs del CEIP Verge dels Desemparats i al llarg de les vacances de Nadal i Reis s’eliminarà la uralita de fibrociment del CEIP Alfadalí i es construiran dos nous serveis ubicats a eixa mateixa zona del centre. Estos dos projectes han estat possibles després de les nombroses reunions mantingudes amb el director general d’Educació per part de la regidora Yolanda Pastor i la tècnica d’Educació d’Oliva.