Salta al contingut

Premsa

La 9a Mostra Gastronòmica presenta un Concurs Intergeneracional de Pebrera Farcida

El dissabte dia 24 de setembre es celebrarà el tradicional Concurs de pebrera farcida al Mercat Municipal d’Oliva. Aquesta edició serà intergeneracional, ja que els equips concursants estaran formats per xiquets amb els seus majors, per parelles. Els participants presenten al concurs les cassoles que han elaborat prèviament a casa. Tot i que el concurs donarà inici a les 10.00 h del matí, els premis es lliuraran cap a les 12.00 h, després de la degustació i deliberació per part del jurat que estarà format per xefs reconeguts, escriptors i periodistes gastronòmics.

El concurs de «Pebrera Farcida d’Oliva» que tindrà lloc el proper dissabte 24 de setembre entre les 10 h. i les 12 h. al Passeig Lluís Vives naix amb la finalitat de promoure la gastronomia de la ciutat d’Oliva, amb la novetat durant aquesta edició de divulgar els productes de proximitat entre els més joves, donant la possibilitat de concursar als xiquets que vulguen participar juntament amb els adults que es presenten.

El concurs va dirigit a qualsevol persona que no siga professional de l’hostaleria en el moment del concurs. Els concursants, en aquesta ocasió s’han de presentar formant parella amb un xiquet/a. Per a la degustació del jurat caldrà elaborar un mínim de 4 racions per cada plat que es presente. Els ingredients bàsics de les pebreres farcides seran: pebreres, arròs, tonyina negra, fesol de careta i garrofó, i tomaca.

La inscripció
Per participar en el concurs s’haurà d’emplenar i lliurar un document d’inscripció que es pot adquirir a la Tourist Info d’Oliva al Passeig Lluís Vives, s / n (Mercat Municipal), o al link que proporcionem més endavant en aquest document. El període per inscriure serà fins al 22 de setembre a les 14.00 hores i seran admeses un total de 20 sol·licituds per ordre d’inscripció.

Els premis
Primer premi, lot productes premium del Mercat Municipal i 2 entrades a Terra Natura (Benidorm). Segon premi, lot de productes del Mercat Municipal i 2 entrades a Terra Natura.
Encara que per a tots els participants hi haurà un lot de 2 productes del Mercat al lliurament de la seua cassola de pebrera farcida.

Les bases
Les bases del concurs es poden consultar al següent enllaç. I la inscripció s’ha de fer abans del 22 de setembre.
http://olivagastronomica.com/es/dissabte-dia-24-11-h-concurs-popular-pebrera-farcida/

El III Concurs Amateur de «Pebrera Farcida d’Oliva» està organitzat per l’Ajuntament d’Oliva (Departament de Turisme) amb la col·laboració de l’Associació del Mercat Municipal i el «Patronat Provincial de Turisme».

Per a més informació, consulteu a Turisme Oliva
Adelina Vilaplana 678473584