Salta al contingut

Premsa

El Cinema Olímpia participa en la projecció solidària del documental de Jordi Évole «Astral»

La taquilla serà destinada íntegrament a la ONG Proactiva Open Arms per a aconseguir fons per als refugiats

“Astral”, la primera pel·lícula documental de Jordi Évole i el seu equip de Salvados, presenta la història d’un veler de luxe convertit en vaixell de salvament per a la ONG Proactiva Open Arms, amb la finalitat d’ajudar als refugiats del Mediterrani. Es tracta d’un retorn de Salvados molt especial: per primera vegada, el programa de laSexta arribarà a la gran pantalla abans de la seua estrena a la televisió.

La pel·lícula relata la història de l’Astral, un veler construït en els anys 70 que sempre havia estat usat com a vaixell de luxe i esplai. La passada primavera, el seu propietari va pensar que no podia seguir gaudint del seu vaixell sabent que hi havia tanta gent arriscant la seua vida en el mar Mediterrani, pel que ell navegava. Així que el va cedir a la ONG Proactiva Open Arms i, ja convertit en vaixell de vigilància i salvament, l’Astral va posar rumb cap a les costes de Líbia per a la seua primera missió, amb un equip de Salvados a bord.

L’estrena als cinemes serà el dimecres, 12 d’octubre, i el Cinema Olímpia d’Oliva és l’única sala de la Safor que hi participa. Les projeccions seran dimecres dia 12, a les 21.30 hores, i dijous dia 13, a les 22.30 hores. El preu de l’entrada serà de 4 euros i tota la taquilla serà destinada íntegrament a la ONG Proactiva Open Arms.

Més informació a www.cinemaolimpiaoliva.com