Salta al contingut

Premsa

La JCGSS d’Oliva i la Regidoria de Festes convoquen un any més el Concurs de Betlems

El certamen de la Setmana Santa arriba enguany a l’edició número 28

La Junta Central de Germandats de la Setmana Santa d’Oliva, en col·laboració amb la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, ha fet públiques les bases del XXVIII Certamen de Betlems Ciutat d’Oliva, per a aquest Nadal 2016.

Enguany es lliuraran un total de set premis en metàl·lic, que oscil·laran entre els 200 i els 50 euros, de quatre categories diferents: especial, tradicional-popular, infantil i associacions. A més es reconeixerà amb una placa les dues mencions especials on participen totes les categories juntes: la menció al rigor bíblic i a l’originalitat. I a tots els participants se’ls lliurarà un diploma acreditatiu.

La inscripció es pot fer efectiva, fins al 15 de desembre de 2016, en els següents llocs: Toldos Núñez, Supermercat Sant Roc, Estancs de la carretera (Gabriel Ciscar i Dénia), la paqueteria Santa Clara i el Cinema Vídeo del carrer Gabriel Miró.

La visita del jurat, que estarà format per especialistes en Belles Arts i Història, serà el 17 de desembre, llevat dels col·legis que serà el dia 16. El jurat podrà modificar la categoria d’un betlem si ho considera convenient, i la seua decisió es farà pública el dia 18 de desembre, a les 12.30 hores, a la Casa Maians. La no assistència a l’acte suposarà la renúncia al premi.

La inscripció d’un betlem en el XXVIII Concurs de Betlems Ciutat d’Oliva implica l’acceptació de les bases.

Afirma el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, que «estem davant d’un dels concursos més tradicionals de la ciutat d’Oliva, que cada any posa de manifest la importància del Nadal en les nostres festes i també l’afició pels betlems dels nostres veïns. Només em queda animar a tots a presentar-se, desitjar-los bona sort, i també agrair l’esforç i el treball als participants, perquè ens donen a tots l’oportunitat de disfrutar d’unes autèntiques obres d’art ben boniques i entranyables.»

cartell-betlems-ss-oliva-2016futllet-betlems-ss-oliva-2016-davant

 

 

 

 

 

futllet-betlems-ss-oliva-2016-darrere