Salta al contingut

Premsa

Presentació dels tradicionals calendaris de l’OMIC de 2017

El regidor de Comerç, Mercats i Consum, Pepe Salazar, ha informat que demà dimarts, 20 de desembre, s’iniciarà el repartiment del tradicional calendari de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor d’Oliva per a l’any 2017.

Tots els ciutadans que ho desitgen poden passar a recollir el seu exemplar per l’oficina de l’OMIC, en horari de 9 a 14 hores i de dilluns a divendres.

“És una de les publicacions més esperades, demanades, i guardades, de totes les que veuen la llum a Oliva al llarg de l’any, el que ha provocat que els exemplars s’esgoten als pocs dies d’estar disponibles. Per este motiu, en la present edició el calendari hem preparat 5.000 exemplars, això sí, sense cost afegit per als usuaris, perquè el calendari de l’OMIC continua sent gratuït” assenyalava el regidor Pepe Salazar.

L’edició del calendari es realitza a través del departament de l’OMIC que és un servei municipal i gratuït, on podreu informar-vos dels vostres drets com a consumidors i també tramitar, si escau, les reclamacions pertinents. L’OMIC es troba en l’edifici del Mercat Municipal, a l’entrada per la plaça de Joan Baptista Escrivà.