Salta al contingut

Premsa

Educació organitza jornades informatives al voltant del Portal ITACA

La regidora d’Educació, Yolanda Pastor, de Projecte Ciutadans Oliva  juntament amb les Associacions de Mares i Pares dels Centres de Secundària interessades, promouen unes Jornades informatives destinades a pares, mares o tutors dels alumnes.

Aquestes jornades pretenen familiaritzar i potenciar l’ús del Web Família del portal ITACA. Aquest és un projecte d’Innovació Tecnològica per a centres i alumnes de la Conselleria d’Educació, sistema centralitzat que connecta tots els membres que formen part del sistema educatiu valencià: centres, docents, pares i mares i alumnes.

“Des del Web Família els pares o tutors poden tenir un registre de faltes a classe, calendari d’avaluacions, activitats extraescolars, així com mantindre contacte amb tutors i professorat” explicava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor. Durant la jornada es podrà realitzar la sol·licitud al portal, així com el seu accés i funcionament.

La primera jornada, promoguda per l’AMPA de l’IES Gabriel Ciscar tindrà lloc hui dimarts, 31 de gener, a les 18 hores al mateix centre. Dimecres dia 8 de febrer, a les 19 hores, tindrà lloc la segona jornada a l’IES Gregori Maians.

Les inscripcions es realitzen a les oficines de l’AMPA del centre o al Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva.