Salta al contingut

Premsa

Oliva celebra el Dia Mundial de les Zones Humides amb una xarrada col·loqui sobre els animals, plantes i usos més desconeguts de la nostra zona humida i posterior visita guiada als arrossars

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva col·labora amb les activitats del Parc Natural de Pego-Oliva; més en concret en una conferència i una visita guiada al Parc Natural.

Els tècnics biòlegs del parc ens mostraran la riquesa paisatgística i el valor de l’ecosistema de la reserva humida; passejant podrem descobrir la cara amagada de la Marjal Pego-Oliva.

Imma Ibiza, regidora de Medi Ambient i Salut Pública, ha informat que l’activitat està oberta a totes les persones interessades i col·lectius i associacions, municipals o comarcals, vinculats al món de la salut.

És per això que en la jornada participaran associacions com ara ASAEM, AECC (Associació Contra el Càncer d’Oliva), AFISA (Associació de Fibromiàlgia), i altres col·lectius convidats com ara Tyrius (Associació Ames de Casa).

El punt de trobada serà el pròxim, dia 4 de febrer a les 10.00 h a la Casa Maians, C/ Major núm. 12, d’Oliva.

Per a més informació podeu consultar la pàgina del parc:

http://www.parquesnaturales.gva.es/ca/web/pn-marjal-de-pego-oliva/noticias/-/asset_publisher/e3ltmbHHl6w5/content/parque-natural-de-la-marjal-de-pego-oliva-la-cara-oculta-de-la-marjal/80303121

Les persones interessades han de cridar per tal de fer reserva als telèfons 679 19 52 27 ó al 679 19 64 61.