Salta al contingut

Premsa

Oliva organitza un Carnestoltes Infantil i Jove els dies 24 i 25 de febrer

Tindrem un espectacle infantil, i per als joves, discomòbil i taller de maquillatge

Les Regidories de Festes i Joventut de l’Ajuntament d’Oliva han presentat hui el complet programa d’activitats que han organitzat amb motiu del Carnestoltes per al divendres 24 i el dissabte 25 de febrer, perquè tant els joves com les famílies puguen disfrutar d’una bona festa al seu poble.

En primer lloc, per al divendres 24, la Regidoria de Festes ha organitzat una vegada més un espectacle infantil a la plaça de la Bassa. A les 17.15 h començarà CIRCOLANDIA, un divertit muntatge interactiu amb música, humor, malabars i els personatges dels dibuixos preferits dels xiquets.

«El Carnestoltes infantil està ja consolidat a Oliva», ha explicat el Regidor de Festes, Pepe Salazar, «els xiquets tenen primer la festa a les escoles i després acudeixen, encara disfressats, a l’espectacle de la plaça de la Bassa. És ja quasi una tradició, i nosaltres, una vegada més, no els hem volgut fallar. Convidem a vindre a tots els xiquets amb els seus familiars i amics, perquè ho disfrutaran moltíssim. A més estem parlant d’una actuació gratuïta i oberta a tots».

Per la seua banda, la Regidoria de Joventut ha preparat diverses activitats per al dissabte 25. A les 21 h començarà la festa al Casal Jove, amb discomòbil i també un Taller de Maquillatge de Festa, perquè els joves puguen aprendre a maquillar-se, amb diverses tècniques i productes. Tot i això, i si es vol continuar la festa a Pego, a les 00.00 i a la 01.00 h, la mateixa Regidoria ha organitzat un servei d’autobusos perquè els nostres joves es puguen desplaçar sense necessitat de conduir un vehicle. Pel que fa a l’horari de tornada del Bus de la Festa, serà a les 05.00 i les 06.00 de la matinada.

“Aquest any hem iniciat una sèrie d’activitats per tal de donar a la nostra joventut una alternativa lúdico-festiva a Pego. És difícil poder competir amb una festa consolidada en l’àmbit autonòmic, per això hem tractat de donar-li complement amb una sèrie d’activitats pròpies”, explicava el Regidor de Joventut. Segons Àlex Salort, “és difícil començar, però creiem que una ciutat com Oliva necessita propostes i tindre la valentia per dur-les endavant”.

Per altra banda, el col·lectiu Joves d’Oliva en Moviment, també ha organitzat per al divendres 24 al Casal del JOM i a partir de les 19 h, un Taller de Disfresses Reutilitzades. Cadascú podrà portar el seu material i també al Casal hi haurà diversos materials i eines per elaborar les disfresses. A les 21 h es farà un sopar de pa-i-porta, i a les 00.00 h es votarà la millor disfressa.

Més informació del Bus de la Festa al Casal Jove, telèfon 96 285 17 35