Salta al contingut

Premsa

El CEIP Santa Anna d’Oliva a Europa amb el projecte ERASMUS +

El Col·legi d’Educació Infantil i Primària Santa Anna, d’Oliva, ha estat seleccionat pel Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE), que depén del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, per desenvolupar, durant dos cursos escolars consecutius, un Projecte de Mobilitat de les persones per motius d’Aprenentatge (KA 101).

El projecte presentat pel centre i denominat «Els escacs dins de l’aula» ha estat seleccionat entre prop de 800 treballs presentats. El seu objectiu és obrir l’Educació a Europa i transformar els aprenentatges, tot compartint experiències amb centres d’altres països europeus.

Aquest projecte és  desenvoluparà al llarg de 24 mesos (de l’1 de juny de 2016 fins al 31 de maig de 2018), amb un pressupost de 7.494 euros i un total de sis mobilitats.

Aquest programa consisteix en dos activitats distintes: un grup de mestres anirà a Anglaterra, per veure com treballen allí els escacs, i un altre, format per Empar Sastre Arbona (directora) i Encarna Morera Masquefa (mestra d’Infantil), han assistit des del 13 fins al 17 de febrer a un curs de lingüística en llengua anglesa.

Des de la Regidoria d’Educació, la seua regidora Yolanda Pastor, s’ha mostrat molt satisfeta per la concessió d’aquest projecte europeu a un centre educatiu de la ciutat.