Salta al contingut

Premsa

Ampliació de la zona de gespa i jardí de la piscina d’estiu

La Delegació d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigeix ​​Blai Peiró, ha procedit a la retirada del cable trenat aeri elèctric que, durant molts anys, es trobava al límit de la piscina descoberta i el camp del Morer. Aquest cable suposava un risc per als usuaris del poliesportiu.

Les gestions de la Delegació d’Esports amb Iberdrola, que han durat més d’un any, per fi han donat els seus fruits, i s’ha procedit al soterrament de les línies elèctriques aèries.

Amb aquesta actuació s’han aconseguit diversos objectius: primer, anul·lar el risc per als usuaris de les instal·lacions; segon, aconseguir que la línia arribe al camp de futbol del Morer de manera soterrada i amb totes les garanties; i tercer, poder disposar de tot l’espai per on discorria la línia elèctrica per ampliar i millorar el jardí i zona d’esplai de la piscina d’estiu.

El regidor d’Esports, Blai Peiró, ha manifestat que «ja s’han iniciat els treballs preparatoris per a l’ampliació de la zona de jardí de la piscina d’estiu i des de la Delegació d’Esports, hem volgut donar seguretat als usuaris de la piscina d’estiu i al Camp de futbol del Morer”.