Salta al contingut

Premsa

Oliva assisteix al 1r Saló Internacional d’Activitats Aquàtiques d’Alacant

La ciutat d’Oliva serà seu el 2017 d’una prova del campionat nacional de Kitesurfing i del Circuit Mediterrani de Paddle Sup

Oliva estarà present a la Fira MedSeA 2017, el primer Saló Internacional d’activitats aquàtiques, entre els dies 25 i 26 de març a IFA, Alacant. La ciutat assisteix a través del Departament de Turisme que encapçala la regidora Mireia Morera.

“Juntament amb les empreses nàutiques de Vela, Surf, Paddle, Kite d’Oliva, es presentaran les activitats a realitzar juntament amb el Departament de Turisme i Esports durant la temporada 2017. Hem de continuar treballant fort la potencialitat de les nostres platges junt amb les empreses especialitzades en turisme esportiu nàutic” assenyalava la regidora de turisme.

En aquesta fira Oliva promourà, entre d’altres, dos importants cites esportives que es realitzaran a la seua costa al llarg de 2017. D’una banda, el Campionat «Spain Kiteboarding League», a principis de setembre, que convertirà la platja d’Oliva en l’epicentre mundial del Kitesurfing, amb l’elit internacional d’aquest magnífic esport. I d’altra, la celebració, el 10 de setembre, d’una prova del Circuit Mediterrani de Paddle Sup.

Al llarg del cap de setmana, aquestes dos cites esportives es presentaran dins de la mateixa fira, amb la presència dels organitzadors, participants i de la regidora de Turisme, Mireia Morera, en representació de l’Ajuntament d’Oliva.

La fira MedSeA, d’àmbit internacional, està adreçada al professional i consumidor final, i en ella es donaran cita fabricants i venedors de materials de snorkel, pesca, surf, kite, kayak mar, pàdel surf, wind surf, etc. Escoles de surf, agències de viatges, oficines de turisme, i diverses federacions esportives. L’horari de la fira és de 10.00 a 20.00 h, els dos dies.

Més informació:

http://www.feria-alicante.com/ferias/medsea/