Salta al contingut

Premsa

L’Agència Valenciana de Turisme ha iniciat els treballs de recuperació de les platges d’Oliva

L’objectiu és que les platges puguen estar al 100% per a l’inici de la Setmana Santa

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, va visitar el passat divendres la platja d’Oliva, amb la finalitat de conèixer in situ els treballs de recuperació de les platges afectades pel temporal de pluja i vent del passat mes de gener. Colomer va comprovar els treballs acompanyat per l’alcalde de la localitat, David González, i la regidora de Turisme, Mireia Morera.

Aquestes actuacions tenen com a finalitat “poder recuperar les infraestructures turístiques del litoral perquè les platges d’Oliva mostren la seua millor imatge per Setmana Santa» assenyalava la regidora Mireia Morera.

Pel que fa als majors danys ocasionats pels temporals del mes de gener, sobretot van afectar les infraestructures soterrades, com col·lectors, canonades, a més d’estacions de bombeig i rentapeus.

El secretari autonòmic va assenyalar que «hem hagut d’actuar ràpidament per avaluar els danys, es va consignar ràpidament una partida extraordinària de 4,33 milions d’euros, hem començat les obres i treballem intensament ja marxes forçades amb l’objectiu d’arribar i que puguen estar llestes les platges de cara a la pròxima Setmana Santa» i ha afegit que «és una tasca costosa però hem d’estar al costat dels nostres municipis i del sector».

En aquesta línia, la regidora de Turisme d’Oliva ha indicat que «l’objectiu és poder arribar puntualment a la primera cita important del calendari turístic per tal d’oferir una òptima imatge, tant als ciutadans i residents, com als turistes que vénen a gaudir de la principal icona de la nostra ciutat, les nostres platges».

A més, ha destacat que els treballs de reparació de les infraestructures de litoral s’estan realitzant gràcies a la «col·laboració interadministrativa de l’administració autonòmica i local perquè turistes i veïns disposen de la platja com més prompte possible.”

Visita les instal·lacions Oliva Nova

Després de comprovar els treballs de recuperació de les infraestructures turístiques de la platja d’Oliva, el secretari autonòmic de Turisme, l’alcalde d’Oliva i la regidora de Turisme varen visitar les instal·lacions d’Oliva Nova Beach & Golf Hotel.

Francesc Colomer ressaltava que aquestes instal·lacions «són una mostra de la diversitat de l’oferta que ofereix Oliva i que contribueixen a desestacionalitzar l’activitat turística a través d’una àmplia oferta de turisme esportiu com turisme eqüestre o golf» i ha assenyalat que «els turistes que es desplacen a Oliva motivats per interessos esportius coneixen la zona i l’oferta complementària i poden repetir visita «.