Salta al contingut

Premsa

ACCO i la Regidoria de Comerç presenten #estatotwapo, la nova campanya de primavera-estiu del comerç local

La campanya ha comptat amb la col·laboració d’estudiants de l’institut Gregori Maians d’Oliva

El regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, la presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva, Rosa Llopis, i l’estudiant de l’IES Gregori Maians, Guillermo Llácer, han presentat aquest matí «Aquesta primavera, comerç d’Oliva, #estatotwapo», la nova campanya de promoció del comerç local de cara a la nova temporada que acaba de començar.

Es tracta del resultat final d’una campanya, desenvolupada per ACCO a l’institut de secundària des de la tardor passada, per tal de donar a conéixer als nostres joves tota l’oferta comercial de la ciutat, a més de la importància del comerç per a l’economia i el futur del municipi. La campanya ha permés que comerciants i joves s’aproximen, també perquè els comerciants coneguen millor als seus futurs consumidors i puguen adaptar així la seua oferta a les seues necessitats i preferències.

Per la seua banda, el regidor de Comerç, Pepe Salazar, ha volgut destacar la implicació dels joves en la campanya, «és molt important que els nostres joves sàpiguen tot el que el comerç local els pot oferir, tant pel que fa a la varietat de productes com a la qualitat i l’atenció personalitzada. També que coneguen la importància de consumir en el comerç local, perquè estan donant treball als nostres veïns i estan contribuint al futur econòmic del seu poble. Per tot això vull agrair-los molt especialment la seua col·laboració i per descomptat a ACCO el treball que realitza durant tot l’any». Salazar ha afegit que aquesta idea dels comerciants «ha estat genial per aproximar-se a la gent jove, i conéixer millor el que demanen, de cara a fer el nostre comerç més adaptat a les necessitats reals dels nostres veïns i per tant més competitiu».

La presidenta d’ACCO, Rosa Llopis, ha dit que la campanya #estatotwapo ha estat «la més positiva, enriquidora, bonica i constructiva de totes les que hem realitzat fins ara. Per això només puc tindre paraules d’agraïment per al regidor de Comerç, pel seu suport incondicional en totes les nostres iniciatives, i, naturalment, als joves i al professorat de l’IES Gregori Maians, per la seua il·lusió i ganes de col·laborar amb nosaltres.» Rosa Llopis ha afegit que han aprés moltíssim de la gent jove, «del que volen, del que demanen, i de segur que a partir d’ara els podrem atendre molt millor».

Per la seua banda, Guillermo Llácer, estudiant de l’institut d’Oliva i model de la campanya ha dit que ha disfrutat molt amb l’experiència: «això d’anar a la botiga, provar-te roba i que et facen fotos m’ha agradat molt. També hem aprés el que significa el comerç de qualitat, i que tenim molts comerços diferents a Oliva».

La campanya ha tingut tres fases: una primera d’explicació i xerrades a les aules, una segona on es van donar a conéixer, al mateix institut, alguns dels productes que poden trobar al comerç d’Oliva. I una tercera on van implicar els alumnes en la creativitat de la campanya: l’eslògan i la imatge. De fet els mateixos estudiants, amb els comerciants, han estat els models de les fotos que conformaran la campanya.