Salta al contingut

Premsa

Oliva inicia la campanya de control de plagues, concretament la campanya de desratització i desinfestació de tota la xarxa de clavegueram i dels edificis públics

Imma Ibiza, regidora de Salut Pública, ha informat de l’inici de la campanya de control de plagues (desratització i desinfestació) de la xarxa de clavegueram de la ciutat i de la totalitat dels edificis públics de titularitat municipal.

La regidora ha recordat que hi ha un telèfon d’assistència directa per atendre queixes i suggeriments dels ciutadans afectats, de 9 a 14h: 661 34 35 04.

Des que es va començar la campanya s’han atés 28 queixes que s’han resolt amb una atenció personalitzada per l’empresa adjudicatària del contracte.

Ibiza destaca la importància de la participació ciutadana per millorar la salubritat del municipi en matèria de plagues, és per això que recorda que poden posar-se en contacte amb la tècnica municipal entrant al següent enllaç:
http://bit.ly/2pvxzxM

En els informes adjunts podran trobar tota la informació dels diferents tractaments que s’han realitzat i també la planificació de les tasques que han començat aquesta setmana.