Salta al contingut

Premsa

Medi Ambient realitza una solta de dos “gamarussos” a la muntanya de Santa Anna

La Regidoria de Medi Ambient informa que tècnics de la conselleria han procedit a la solta dos gamarussos joves, una espècie d’au rapaç, a la zona de la muntanya de Santa Anna.

Es tracta d’unes aus que van ser localitzades per un veí d’Oliva el passat mes de febrer en el carrer de la Comare i que es trobaven en mal estat de salut. Els gamarussos han estat al llarg de tres mesos al Centre de Recuperació d’Aus Protegides “La Granja” del Saler fins que s’han recuperat definitivament.

A la seua solta han estat presents la regidora de Medi Ambient, Imma Ibiza, tècnics de conselleria, les tècniques de l’OLAMA i al voltant de 20 escolars de 5é de Primària del CEIP Santa Anna d’Oliva.

Des de Medi Ambient, la regidora Imma ibiza ha explicat la importància d’aquestes aus en l’ecosistema local, “ja que serveixen per controlar els índexs de rosegadors al terme municipal”.

Així mateix, s’ha informat als ciutadans que en cas de trobar una au d’aquestes mateixes característiques, s’han de dirigir al 112 o bé a la Policia Local d’Oliva.