Salta al contingut

Premsa

Yolanda Pastor, regidora d’Educació, obri les portes del Parc d’Educació Viària al CEIP Segària d’El Verger (Alacant)

Després del gran èxit del curs de monitor d’educació viària realitzat a Oliva, l’any passat, el Verger posa en marxa el seu projecte d’educació viària

Un total de 140 alumnes de 4t, 5é i 6é de primària del CEIP Segària d’El Verger han participat en les activitats del taller sobre pautes segures de l’encreuament de vianants i la conducció de bicicletes, que durant aquest curs escolar s’han realitzat a les instal·lacions del Parc d’Educació Viària de la nostra ciutat.

Enrique Chover, regidor d’Educació, i Salvador Siscar, director del CEIP Segària, han agraït a Yolanda Pastor la disposició i acollida, i han posat de manifest la satisfacció i el resultat positiu d’aquesta primera experiència, tot destacant l’esforç organitzatiu i la implementació de bones pràctiques.

A la visita també ha assistit Joaquín Coll Moll, alcalde d’El Verger, el qual ha agraït a la regidora d’Educació, Yolanda Pastor, la consecució d’aquests tallers, tot destacant la gran professionalitat i coordinació dels monitors.

Yolanda Pastor ha assenyalat que «s’impulsa aquest tipus d’activitats educatives essencials per a la projecció i autonomia personal del menor, des del convenciment de ser l’instrument clau per a la convivència i el respecte per les normes que la garanteixen».

A més ha instat els presents a la visita, a la continuïtat del projecte d’educació viària, i ha felicitat a tota la comunitat educativa per fer d’aquest objectiu comú, una realitat per a la nostra ciutadania.