Salta al contingut

Premsa

Oliva organitza la Setmana dels Jubilats i Pensionistes, del 22 al 27 de maig

La delegació de la Gent Gran de l’Ajuntament d’Oliva que dirigeix Yolanda Pastor ha organitzat una completa sèrie d’activitats, adreçades a les persones més grans de la localitat, dins de la denominada Setmana de Jubilats i Pensionistes.

Aquesta setmana comença el proper dilluns, 22 de maig, i finalitzarà el dissabte, 27 de maig. «Aquest any hem previst dins d’aquesta setmana activitats de tot tipus, com un dinar de germanor, i activitats recreatives. La nostra intenció és que aquest gran col·lectiu de persones grans gaudesquen d’una setmana completa d’activitats, que els distraguen del seu dia a dia habitual» assenyalava la regidora Yolanda Pastor

La primera de les activitats de la setmana tindrà lloc dilluns, 22 de maig, amb  el primer concurs de ball al Centre Polivalent.  A continuació, es realitzarà un berenar popular per a tots els jubilats i pensionistes d’Oliva. La segona jornada d’aquesta Setmana del Jubilat serà dimarts, dia 23 de maig, amb un dinar de càtering i posterior ball al centre Polivalent.

Dimecres, 24 de maig, a les 18 h es realitza un karaoke a la Llar de Jubilats i Pensionistes i al Centre Social de Sant Francesc.

Dijous dia 25 està prevista, a partir de les 12.30, una Missa a la Parròquia de Santa Maria, i es celebrarà l’Homenatge de les Bobes d’Or dels associats i després un dinar de germanor en el restaurant L’Ancora de la platja d’Oliva. Els autobusos eixiran de la parada de bus front al col·legi Lluís Vives i la parada de bus front Mercadona.

La Setmana del Jubilats finalitzarà dissabte, 27 de maig, amb un Sopar Fi de Festa i ball al Centre Polivalent a partir de les 20 h. Les inscripcions poden realirzar-se a la Llar de Jubilats i al Centre Social de Sant Francesc. En acabar hi haurà un servei d’autobus a les 00.30 h en direcció cap a Lluís Vives.