Salta al contingut

Premsa

Oliva posa en funcionament el 1r Taller T’AVALEM d’Ocupació i Formació per a joves menors de 30 anys

Aquest matí l’alcalde d’Oliva i la regidora d’Ocupació i Empresa han donat la benvinguda als alumnes i l’equip directiu

L’Ajuntament d’Oliva inicia hui, 2 de juny,  el programa mixt d’ocupació i formació ‘T’AVALEM Connect@t en Oliva”, un taller impulsat pel Servef amb la col·laboració del consistori municipal a través de l’Agència de Desenvolupament Local. Gràcies a aquest programa, 10 joves olivers s’especialitzaran en “Confecció i publicació de pàgines web”.

L’alcalde d’Oliva, David González, ha recordat que «es tracta d’un pla integral que orientarà i formarà a un dels sectors de població que més difícil ho tenen per trobar un lloc de treball: els joves menors de 30 anys». El programa té una inversió de 213.945 euros, que inclou el cost del professorat, del personal directiu i auxiliar, així com tots els costos necessaris per a la realització i execució del programa. L’Ajuntament ha aportat 19.415 euros i, la resta, 194.529 euros ha estat la subvenció concedida pel Servef.

El procés de selecció, tant de l’alumnat com del personal docent, directiu i de suport, s’ha dut a terme a través d’Oferta d’Ocupació tramitada al Centre SERVEF de Gandia. Aquests contractes tenen una durada d’un any i integren un programa d’ocupació, però també de formació, dels alumnes, ja que en acabar el taller els participants obtindran un certificat de professionalitat en l’especialitat. Les classes s’imparteixen al CPC El Pinet fins a l’1 de juny de 2018.

La regidora d’Ocupació i Empresa, Rosana Miñana, ha assenyalat als alumnes que «aprofiten l’oportunitat i que s’esforcen al màxim durant tot aquest any, ja que rebran una formació amb gran ocupabilitat”. Així mateix, la regidora també ha agraït la tasca ben feta que s’ha fet des de l’ADL d’Oliva “perquè des de l’inici varen creure en aquest projecte que a la fi s’ha fet realitat”.

Formen part d’aquest programa 10 alumnes i tres persones de l’equip directiu (director, professor i auxiliar administratiu).