Salta al contingut

Premsa

Oliva celebra aquest divendres la Nit de Sant Joan a la platja

A partir de les 23.00 h tindrem correfocs i l’actuació de l’Orquestra Montecarlo

Tot preparat per a la celebració de la Nit de Sant Joan de la platja d’Oliva, organitzada per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva. La festa començarà amb el correfoc, a partir de les 23.00 h per l’avinguda Verge del Mar, des de l’encreuament amb el carrer de l’Illa de Sardenya fins a la plaça d’Europa. La Penya Foc Seguit de Xeraco ens oferirà un espectacle pirotècnic amb música, so, color i dramatisme, amb dimonis saltant i ballant amb el públic en una processó de foc.

A partir de mitjanit, a les 24.00 h, començarà l’actuació de l’Orquestra Montecarlo a la plaça d’Europa. Tornarem a disfrutar a Oliva de l’orquestra més emblemàtica de la comarca i una de les més importants de tota la Comunitat Valenciana, formada per 12 components, amb repertori per a tots els públics i un muntatge espectacular.

Per la seua part, el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha volgut convidar a tots els veïns d’Oliva i a totes les persones que ens visiten d’altres poblacions “a disfrutar de la nit més màgica de l’any. Per això hem preparat una bona festa que de segur agradarà a majors i menuts, i completament gratuïta. Sens dubte la millor manera de donar-li la benvinguda a l’estiu!”