Salta al contingut

Premsa

El departament d’Ocupació i Empresa contractarà 14 joves a través del Programa AVALEM +

Al llarg de l’any 2017 s’han realitzat 110 contractacions a través de l’ADL d’Oliva amb 645.000 euros provinents de diverses subvencions

La Regidoria d’Ocupació i Empresa ha anunciat que realitzarà la contractació de 14 joves, entre 16 i 30 anys, a través del programa AVALEM + aprovat recentment per Servef. Els contractes tindran una durada de 12 mesos.

A través del Programa AVALEM + Qualificats, subvencionat amb 102.822 euros, es contractaran sis joves amb els següents perfils professionals: un enginyer informàtic, un educador social, un tècnic de comunicació, un tècnic de so i llum i dos auxiliars administratius. Estos contractes seran en pràctiques durant 12 mesos en jornada completa.

D’altra banda, amb els 121.857 euros rebuts per al Programa AVALEM + No Qualificats es realitzaran huit noves contractacions de peons per a obres públiques, amb una durada de 12 mesos i a jornada completa.

Des de l’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva, la seua regidora Rosana Miñana ha recordat que “estes contractacions es realitzen a través d’oferta pública per part del Servef i que els joves interessats per poder optar a estes places han d’estar inscrits com a demandant d’ocupació al Servef i a Garantia Juvenil”.

El departament d’Ocupació i Empresa ha recordat que, amb aquestes noves contractacions, al llarg del present any 2017 l’Ajuntament d’Oliva ha contractat a través de diversos programes subvencionats a 110 persones aturades del municipi.