Salta al contingut

Premsa

Noves dotacions de material per a l’equip de Salvament i Socorrisme de Creu Roja de les platges d’Oliva

L’Ajuntament d’Oliva, a través del Departament de Platges que gestiona la regidora Mireia Morera s’ha adherit a la campanya de Salvament i Socorrisme que Gestión de Mecenazgo SL realitza des de fa 17 anys, en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. La dotació de material de Gestión de Mecenazgo la conformen 253 unitats, entre uniformes del personal de Creu Roja, llaunes de rescat, para-sols i lones per a la seua protecció.

La regidora Mireia Morera agraeix aquesta col·laboració, «gràcies a la qual l’equip de Salvament i Socorrisme es beneficiarà d’una aportació d’equipament, contribuint així al fet que la Campanya 2017 siga un èxit. És important que se sumen esforços des de totes les direccions possibles i s’agraeix qualsevol col·laboració, siga gran o xicoteta, a un servei tan important i costós com és el de Salvament i Socorrisme a les platges d’Oliva.»

Dins el compromís d’adhesió a aquesta campanya, l’Ajuntament d’Oliva garanteix a Gestión del Mecenazgo SL la correcta utilització dels materials per part de la institució encarregada del servei, així com del seu correcte manteniment i posterior custòdia en finalitzar la temporada.

Així mateix, l’ajuntament assegurarà la col·locació i utilització diària durant el transcurs de la campanya dels materials lliurats.

La dotació lliurada la forma el següent material:
– Llaunes de rescat
– Lones 2017
– Para-sols
– Banderes 2017
– Coixins
– Gorres Creu Roja
– Samarretes Creu Roja
– Banyadors d’home i banyadors de dona Creu Roja
En total, 253 unitats que l’equip de Salvament i Socorrisme de Creu Roja farà servir diàriament a les platges d’Oliva en aquesta campanya 2017.