Salta al contingut

Premsa

Vigilància per a la prevenció d’incendis

Imma Ibiza informa que la Creu Roja d’Oliva ha creat un grup de voluntaris per a vigilància en prevenció d’incendis.
Este grup de voluntaris depén de la secció de Medi Ambient de la Creu Roja d’Oliva, i té com a finalitat treballar de forma coordinada amb la Policia Local d’Oliva per desenvolupar les tasques de vigilància en matèria de prevenció d’incendis.
Un total de quatre persones voluntàries controlaran este cap de setmana les zones de l’Elca (zona Mistral), zona del cementeri i la zona de la protectora d’animals.
Estes actuacions se sumen a les que habitualment fa la conselleria entre setmana; es preveu que este estiu serà molt complicat i per consegüent s’han d’extremar totes les precaucions.
Imma Ibiza destaca la gran tasca de voluntariat que està fent la Creu Roja i agraeix el suport que donen al municipi, i també la tasca educativa a través del voluntariat.

La regidora recorda que els primers moments, quan s’origina el foc, són molt importants per a poder controlar-lo, per això la participació ciutadana també és determinant i recorda, que qualsevol persona que detecte un incendi, per xocotet que siga, el més important és cridar al 112 o a la Policia Local d’Oliva,

96 285 0250.