Salta al contingut

Premsa

Ampliació de la zona abalisada de les platges d’Oliva guardonades amb bandera blava a la temporada 2017

-L’abalisament realitzat enguany a les platges de Terranova-Burguera i Aigua Morta completa el servei, i les quatre platges amb bandera blava compten ja amb aquesta instal·lació.

La regidoria de Platges de l’Ajuntament d’Oliva ha instal·lat la totalitat de les zones d’abalisament que delimiten visualment l’espai reservat per al bany i on no està permesa la circulació d’embarcacions de motor. Les boies de senyalització estan col·locades tot formant una línia paral·lela a la línia de platja i a 200 metres. Enguany les quatre platges amb bandera blava compten amb zona abalisada.

A la platja de Terranova-Burguera la senyalització té una longitud de 640 metres, amb inici a la Urbanització Olival i final a l’Espigó AMB Nord. Estarà instal·lada fins al 31 d’agost.

A les platges de Pau-Pi i de l’Aigua Blanca, l’abalisament té una longitud de 1.400 metres i 970 metres, respectivament. Té el seu inici a l’Espigó AMB i final al Carrer Sasser (al final de la urbanització Sector 5). Estarà instal·lat fins al 10 de setembre.

A la platja d’Aigua Morta l’abalisament abasta un total de 2.100 metres, amb inici al marge sud de l’eixida del riu Bullent-Vedat i amb final a la Urbanització San Fernando. Estarà instal·lat fins al 31 d’agost.

Des de la instal·lació de l’abalisament fins a la seua completa retirada de les platges, es realitza el seu manteniment preventiu, que consisteix en un reconeixement quinzenal de les instal·lacions i els seus elements. Es comprova l’estat general de l’abalisament, nombre i estat de les boies, alineació, pèrdues, cadenes, grillons, ancoratges, fondejos i neteja d’incrustacions.

Així mateix, es porta a terme un manteniment correctiu que englobarà aquelles accions motivades per avisos, pèrdues d’elements, trencaments, revisions després de temporals i, en general, qualsevol actuació necessària perquè l’abalisament es trobe en perfecte estat durant la temporada estival.