Salta al contingut

Premsa

El Departament de Joventut ofereix un servei de bus per a les Festes de Moros i Cristians 2017

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Oliva, a través del Casal Jove, posa a disposició de totes les persones que ho desitgen un bus que connectarà Oliva amb la seua platja després de la Nit del Putxero, el pròxim dijous 20 de juliol. Aquest servei també s’oferirà el 21 de juliol, la nit del desembarcament.

Aquest bus tindrà la seua eixida a la parada ubicada al carrer de Guillem de Castro (front a la Creu Roja) entre la 01.00 h i les 08.00 h, i farà parades a l’entrada de la platja d’Oliva, a la plaça d’Europa (platja) i al sector 5 (platja).

“Enguany podrem tornar a gaudir del Bus Jove, un recurs que tindrem al nostre abast, tant la gent jove com la més gran, durant el dijous i divendres de festes de Moros i Cristians. El servei pretén donar l’alternativa a aquelles persones que s’han de desplaçar a la platja i no volen agafar el cotxe», assenyalava el regidor de Joventut, Àlex Salort.

Des de la Regidoria de Joventut, es considera que aquesta és una bona iniciativa, iniciada fa uns anys, i per això es continua apostant per ella.