Salta al contingut

Premsa

La Regidoria de Gent Gran organitza un microbús per portar als ancians de l’asil a gaudir de l’Entrada Mora

Des de la Regidoria de Gent Gran, Yolanda Pastor ha realitzat una visita a la residència d’ancians Nuestra Sra. del Rebollet per convidar els majors a participar en la celebració d’interés turístic autonòmic de l’Entrada Mora d’aquest pròxim dissabte.

Amb l’objectiu de facilitar el transport, hi haurà un microbús que estarà a disposició dels participants el dia 22 de juliol, a partir de les 18.00 h. El vehicle farà el trasllat dels ancians des de l’asil fins al centre de la ciutat, on tindran reservades un total de 30 cadires ubicades al carrer Major, per a disfrutar d’aquest espectacle.

Amb aquesta acció es pretén és la participació del col·lectiu de gent gran en la festa, la qual cosa afavorirà un increment de la seua relació amb el món extern i que se senten integrats com a ciutadans d’Oliva.

«És necessari fomentar la integració dels nostres majors en aquest tipus d’activitats, ja que d’aquesta manera es preveuen situacions de deteriorament físic i cognitiu, a més de suposar una eina d’entreteniment pels nostres majors», assenyala la regidora de Gent Gran.