Salta al contingut

Premsa

Oliva participa en la campanya de sensibilització ‘Per unes platges sostenibles’ de la Diputació de València

Diferents municipis de la comarca han participat en la campanya de sensibilització i consciència ambiental “Per unes platges sostenibles” de l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València. Concretament Oliva ha format part de la trobada amb més de 100 alumnes matriculats, entre l’Escola d’Estiu organitzada pel Departament de Benestar Social i els cursos ofertats pels Serveis Esportius Municipals de l’Ajuntament d’Oliva. Aquest any, les activitats s’han desenvolupat en el passeig marítim de la platja de Piles.

L’objectiu fonamental de la campanya és sensibilitzar als assistents per a aconseguir comportaments més sostenibles tant en l’entorn marí com en qualsevol altre i promoure una actitud proactiva en la cura del medi. En aquest sentit, els xiquets van poder participar de més de 15 tallers pràctics, cadascun d’ells sobre una temàtica diferent però amb un missatge comú: frenar els efectes del canvi climàtic.

Com a element dinamitzador de la resta d’activitats es compta amb un termòmetre gegant que va registrar la temperatura màxima que hem patit fins ara durant el present estiu, i els alumnes van poder comprovar com afecten les elevades temperatures al nostre ecosistema.

La regidora de Medi Ambient, Imma Ibiza, ha destacat el paper de l’educació mediambiental, ja que «la salut del nostre planeta depén del nivell de conservació que fem ara i en el futur, on els nostres xiquets tenen una tasca que comença per l’educació.»