Salta al contingut

Premsa

Educació realitza obres de manteniment i millora en tots els centres escolars d’Oliva

La Regidoria d’Educació, que dirigeix el grup municipal Projecte-Ciutadans Oliva, ha realitzat obres de manteniment i millora en tots els centres educatius d’Oliva. La regidora Yolanda Pastor ha presentat les actuacions que s’estan duent a terme durant els mesos d’estiu, previ a l’inici del nou curs escolar, en tots els centres educatius de la ciutat.

«Un dels objectius del Departament d’Educació és el de mantindre els centres en les millors condicions possibles, i en eixe sentit es treballa durant el període de vacances d’estiu, realitzant les obres de manteniment i millores necessàries en tots els col·legis, de manera que els alumnes comencen el nou curs en les millors condicions possibles», assenyala la regidora d’Educació.

Yolanda Pastor ha informat que s’estan duent a terme, d’una banda, obres de caràcter general i de manteniment, que són comuns a tots els col·legis, com ara repintar, revisió de la il·luminació, de lampisteria, desinfecció i desinsectació, poda i desbrossament de les zones enjardinades; i d’una altra, actuacions més específiques per cada centre, en funció de les necessitats detectades, i en resposta a les demandes de professors i pares i mares d’alumnes.

En aquest sentit, les obres que s’estan duent a terme i es realitzaran abans de l’inici del nou curs són les següents:

CEIP Alfadalí
S’està procedint a esmenar problemes d’embassaments al pati, per això es millorarà l’evacuació d’aigües mitjançant la construcció d’un nou embornal i la formació d’un solatge de formigó amb nous pendents.

Substitució de les lluminàries de tot el centre per altres de baix consum i de major rendiment energètic.

CEIP La Carrasca
Renovació completa de banys en els pavellons d’infantil i de primària. S’està substituint l’enrajolat de parets i tots els sanitaris.

CEIP Verge dels Desemparats i EPA
Substitució de la tanca de tot el recinte. Aquesta tanca, de 450 m de longitud, en l’actualitat es troba molt deteriorada, ja que es tracta del tancat original amb 40 anys d’antiguitat.

CEIP Lluís Vives
Renovació completa de banys situats en el bloc del gimnàs. Substitució de l’enrajolat de parets i tots els sanitaris.

CEIP Santa Anna
Reparació d’escletxes, impermeabilització i pintat de totes la façanes.

Les escoletes municipals han iniciat el curs també preparades per al seu bon funcionament. Destacar el pintat integral, tant interior com exterior de tot el centre de la guarderia El Caragol.

Yolanda Pastor indica que, des de la Regidoria d’Educació, «continuarà treballant durant els pròxims mesos i el curs, perquè els nostres alumnes estiguen sempre en les millors condicions possibles.»

«Aquestos treballs de manteniment i millora són el resultat de les actuacions emmarcades en el full de ruta que ens vam marcar fa dos anys com a objectius a aconseguir des de la Delegació d’Educació per a aquesta legislatura. Actuacions necessàries i demandades des de fa molt temps per la comunitat educativa local», ha afegit la regidora.