Salta al contingut

Premsa

El pròxim dissabte 5 d’agost tindrà lloc el primer Sopar de Germanor organitzat pel Comité d’Agermanament Oliva-Sisteron

L’esdeveniment, que compta amb la col·laboració de les regidories de Cultura, Festes, Joventut, Turisme i Medi Ambient, espera congregar al voltant de 300 persones

El Comité d’Agermanament Oliva-Sisteron que presideix Jose Luis Llorca ha organitzat per aquest dissabte, 5 d’agost, un sopar de germanor que tindrà lloc a la platja d’Oliva.

A l’acte, celebrat per primera vegada a Oliva, s’espera l’assistència d’aproximadament 300 persones. Abans de sopar es realitzarà la hissada de la bandera d’Europa; serà a les 21.00 h a la plaça d’Europa de la platja d’Oliva. Amb posterioritat es realitzarà el sopar de germanor a l’avinguda dels Muntanyars, i aquest finalitzarà amb una discomòbil.

En aquest sopar estaran presents l’alcalde, regidors, i la Fallera Major d’Oliva per a 2018, Mireia Burgos, que serà l’encarregada d’hissar la bandera europea.

A més a més, la festa comptarà amb la col·laboració i la participació de la Junta Local Fallera, la Llar dels Jubilats i Pensionistes d’Oliva, l’Associació Cultural ‘Els Amics d’Oliva’, els Festers del Carrer Sant Vicent, els Festers del Rebollet, la Junta Local de l’AEEC, l’Associació de Boixeteres i Artesanes del Fil i sobretot, gran part del veïnat de la mar, representant l’Associació de Veïns de la Platja d’Oliva.

«Amb aquesta activitat, volem donar a conéixer l’agermanament, a més de voler fer un intercanvi de costums», destaca el president Jose Luis Llorca. També desitja que el sopar siga un èxit i que totes les persones que hi vagen disfruten molt de la nit.