Salta al contingut

Premsa

Obres i Serveis realitza diferents millores en la Urbanització San Fernando

Des de la Regidoria d’Obres i Serveis, que dirigeix el regidor Blai Peiró del Grup Municipal Projecte Ciutadans d’Oliva, s’han dut a terme en les darreres setmanes diferents treballs de millora en la urbanització San Fernando de la platja.

La primera de les actuacions ha consistit en la neteja d’un solar a l’entrada de la urbanització, on s’ubiquen els contenidors de fem i reciclatge que, a causa del seu mal estat, era utilitzat com a abocador, causant així una imatge molt negativa de la zona. Amb aquesta actuació es pretén dissuadir els veïns d’aquestes males pràctiques que creen situacions d’insalubritat.

També es millorarà la il·luminació d’algunes zones de la urbanització per millorar la seguretat, a més, també, de disminuir el consum d’electricitat en ser aquestes lluminàries de led, que redueixen notablement l’ús d’energia. Així mateix, s’han netejat també diversos patis per millorar la higiene de la zona.

Per últim, s’ha realitzat una notable actuació de pintura viària per millorar la seguretat dels vehicles que per allí circulen i també la dels vianants.

Finalitzats aquestos treballs hui començarà una actuació, també de pintura viària, en l’entrada del nucli antic de la platja.