Salta al contingut

Premsa

Inici del curs escolar a les Escoles Infantils Municipals d’Oliva

Des de la Regidoria d’Educació que dirigeix Yolanda Pastor, s’informa que ha donat inici el curs 2017-2018 a les dues Escoles Infantils Municipals, «El Caragol» i «La Taronja». Enguany, s’han matriculat 133 xiquets i xiquetes de zero a tres anys als dos centres d’infantil de la localitat.

Després que l’any passat es duguera a terme una gran tasca per a rehabilitat l’edifici de l’escoleta El Caragol, amb la millora del sostre per evitar goteres, la instal·lació de la calefacció central de pellets i la pavimentació del pati interior que presentava un elevat estat de deteriorament, amb humitats, enguany s’han continuat en les actuacions per continuar amb l’adequació progressiva d’aquesta escoleta municipal.

D’aquesta forma, durant aquestes últimes setmanes s’ha procedit a la pintura de l’interior i l’exterior de tot l’edifici, amb una posterior neteja integral, revisió de la instal·lació elèctrica i de fontaneria, i en aquesta setmana vinent s’acabarà l’acondicionament de l’arbrat del pati i després es procedirà a la neteja a fons d’aquest.

Els alumnes de «El Caragol» varen iniciar les seues classes el passat 1 de setembre, mentre que, els matriculats a «La Taronja» han iniciat les classes hui dilluns 4 de setembre.

La regidora d’Educació, Yolanda Pastor, del Grup Municipal Projecte-Ciutadans Oliva ha donat la benvinguda a tots els xiquets i xiquetes que comencen el seu curs, i desitja que gaudisquen, es divertisquen, aprenguen i facen les seues primeres amistats en aquesta etapa tan important de l’inici de les seues vides.