Salta al contingut

Premsa

El Mercat Municipal d’Oliva es modernitza i aposta per les xarxes socials i les noves tecnologies

L’Associació de Venedors del Mercat Municipal d’Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, ha iniciat una campanya de modernització del Mercat Municipal per tal d’atraure també a un públic més jove. La campanya consisteix en la presència del Mercat Municipal en les xarxes socials (Facebook i Instagram) i, pròximament, en la posada en funcionament d’una web municipal on s’oferirà informació detallada de cada comerç del mercat i fins i tot es podran realitzar encàrrecs on line.

A més, el Mercat Municipal continuarà apostant per la col·laboració amb les diferents àrees municipals així com amb entitats i associacions locals que estiguen interessades a desenvolupar esdeveniments diversos en l’edifici del Mercat, com per exemple la X Mostra Gastronòmica Ciutat d’Oliva i el IV Concurs Amateur de Pebreres Farcides d’Oliva que tindrà lloc el dissabte 23 de setembre.

Per al regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, «el que no està en Internet no existeix per als joves, per tant considerem que és imprescindible que el Mercat Municipal estiga present en les xarxes socials i tinga una pàgina web pròpia. Els joves han de saber el que tenen al seu poble, sense necessitat de desplaçar-se amb el vehicle i de perdre el temps buscant aparcament. Al Mercat Municipal trobaran la millor atenció al client, els productes més frescos i de més qualitat, amb preus similars o fins i tot més competitius que en les grans superfícies. I estem convençuts que si coneixen el Mercat Municipal i tot el que els pot oferir, en faran ús segur.»

Segons la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal d’Oliva, Margarita Criado, «es tracta de modernitzar la imatge del Mercat Municipal, de donar-li més presència en la societat a tots els nivells, de promoure’l entre segments de la població més joves que normalment van a comprar a grans superfícies. Estem convençuts del nostre producte i del servei que oferim al client, molt més humanitzat, del tracte proper i de la qualitat del que venem, però falta que tots ho sàpiguen.»

Recordem que al Mercat Municipal d’Oliva trobareu els següents comerços, on podreu comprar productes frescos i envasats, fer-se un café o esmorzar, i passar una estona agradable amb els vostres veïns: Carnisseria Ernesto i Tere, Frutas y verduras Cagarnera, Tot al pes,  Carnisseria Miguel, Carnisseria Sant Nicolau, Carns Torres, Carns Ramón Costa, Navalon charcutería y cafetería, Cervera charcutería, Fruites i verdures El Tramussero, Peixcateria Caudeli, Congelados Margarita, Maturana aves y huevos, Tía Chia i Cafeteria Bombó.

I recordeu seguir al Mercat Municipal d’Oliva a les xarxes:
En Facebook: https://www.facebook.com/mercatmunicipaloliva/
I en Instagram: https://www.instagram.com/mercatmunicipaloliva/