Salta al contingut

Premsa

L’Escola Oficial d’Idiomes amplia la seua oferta educativa a Oliva

La regidora d’Educació, Yolanda Pastor, ha donat a conéixer que l’Escola Oficial d’Idiomes ha aprovat per a l’Aula d’Oliva dos nous grups d’anglés. Serà el B2-1 (avançat 1) i B2-2 (avançat 2).

«Per aquest motiu, l’alumnat que es va matricular durant el mes de juliol als cursos de B2-1 o B2-2 a Gandia pot canviar la matrícula i matricular-se en els nous grups creats a Oliva» assenyalava la regidora. Tan sols cal enviar un correu electrònic a 46018394@gva.es i adjuntar còpia de la matrícula de juliol.

Aquests dos nous grups se sumen als ja oferits l’any passat a l’Aula d’Oliva situada a l’IES Gregori Maians: en Anglés l’A2-1 (bàsic 1), A2-2 (bàsic 2), B1-1 (intermedi 1), B1-2 (intermedi 2); i en Itàlia l’A2-1 (bàsic 1) i l’A2-2 (bàsic 2).

Des de la Regidoria d’Educació s’han realitzat, en els darrers mesos, intenses gestions amb els responsables de l’Escola Oficial d’Idiomes per tal d’aconseguir portar a Oliva els nous grups d’anglés tan demandats pels seus ciutadans «i així evitar els desplaçaments d’aquestes persones a Gandia per cursar els seus estudis» explicava la regidora Yolanda Pastor.

D’altra banda, des de la Regidoria d’Educació també s’ha sol·licitat a l’EOI de Gandia la posada en funcionament a Oliva de grups de destreses orals. «Ho considerem indispensable, ja que hi ha un públic que necessita desenvolupar les seues destreses orals i complementa els cursos oficials dels aularis i de l’EOI»; i per últim també Iniciar un grup específic d’anglés turístic.