Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva organitza la 3a edició de l’acte «El govern respon»

L’Ajuntament d’Oliva ha organitzat per al pròxim divendres, 22 de setembre, la tercera edició de l’acte públic «El govern respon», que tindrà lloc al Centre Polivalent d’Activitats Socioculturals, a les 20.00 hores.

Aquesta tercera edició, s’iniciarà amb una breu exposició del document EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat), que l’Ajuntament d’Oliva presentarà en la pròxima convocatòria dels Fons FEDER de la Unió Europea. A més a més, es donarà a conéixer l’encàrrec als arquitectes d’Oliva de 12 memòries tècniques sobre projectes de ciutat. Per descomptat, els representants del govern municipal també atendran a les preguntes de les persones assistents.

Es tracta d’una acció amb un alt sentit democràtic, no gaire habitual en l’actual cultura política, i que l’actual govern municipal va impulsar en octubre de 2015 per a fer partícip a la població de la política local i d’aquelles decisions que es prenen al consistori.

En l’acte, que novament serà dinàmic i obert a tothom, els responsables de cada àrea respondran els dubtes i preguntes dels assistents, creant d’aquesta manera un diàleg amb els ciutadans d’Oliva.

Hi intervindran l’alcalde, David González (Compromís); i els tres primers tinents d’alcalde: Blai Peiró (Projecte Ciutadans Oliva), Alejandro Salort (EU-Acord Ciutadà) i Pepe Salazar (Gent d’Oliva).