Salta al contingut

Premsa

Joventut informa als estudiants al voltant del programa “Oliva nit jove”

Ahir va començar la «campanya» d’apropament als centres d’educació secundària del programa Oliva nit jove, impulsat pel departament de Joventut.

Alumnes de 3r d’ESO a l’IES Gabriel Ciscar varen ser informats del format que tindrà aquest programa dedicat a l’oci nocturn jove, que donarà una alternativa, tant divendres com dissabtes a la nit, mantenint un format de participació continua.

«Aquest programa busca dotar a la gent jove d’una alternativa sociocultural per als caps de setmana» afirma Àlex Salort, Regidor de Joventut que afegeix «Amb Oliva nit el que fem és iniciar una oferta per a la joventut; volem que es mantinga en el temps, que siga adaptable a les seues necessitats i realitats i que, esperem, puga ampliar-se».

El programa d’activitats començarà el divendres dia 27 d’octubre i anirà dirigit per a joves entre 12 i 16 anys, cobrint, de manera gratuïta, els divendres i dissabtes del trimestre, de les 20:00 h a les 24:00 h.

«El que busquem, entrant en contacte amb els instituts, és poder presentar el programa a la gent interessada i, a més, mitjançant una enquesta, complir dos objectius: Que la gent vote les activitats propostes que duguem, per veure el nivell d’interés i que, mitjançant un espai habilitat, puguen aportar les idees que els agradaria dur a terme» confessa Salort «El que volem és tindre dades sobre l’acceptació de les activitats que teníem pensades i, al mateix temps, obtenir propostes per a poder adaptar el programa i mantenir-lo el més dinàmicament possible, dins de les possibilitats, òbviament».

Aquest cicle d’apropaments continuarà a altres centres i també serà presentat, a la resta de la societat, amb més detall durant les pròximes setmanes.