Salta al contingut

Premsa

Benestar Social organitza un curs formatiu adreçat a cuidadors/es de persones amb dependència

El pròxim 24 d’octubre començarà al Centre Social Sant Francesc el curs d’acció formativa d’atenció a la dependència, adreçat a cuidadors i cuidadores no professionals.

Aquest curs constarà de tretze sessions, en les quals es buscarà formar i orientar a la figura del cuidador/a no professional, tant en conceptes teòrics com pràctics per garantir una millor qualitat d’atenció a les persones em situació de dependència, a més de capacitar a aquestes persones en habilitats, valors, aptituds i actituds, ja que creiem que per a cuidar adequadament, primer s’ha de cuidar un mateix.

«El que pretenem amb aquest curs és ajudar els cuidadors i les cuidadores a afrontar la tasca d’atendre les necessitats, i donar la formació adequada per a poder exercir millor les tasques de suport a les persones dependents» anuncia Àlex Salort, regidor de Benestar Social i Igualtat.

Aquest curs està obert a totes aquelles persones que figuren com a cuidador no professional d’alguna persona amb situació de dependència  reconeguda en qualsevol dels 3 graus i rebent la prestació econòmica per a cures en l’entorn familiar, a més, se’ls dotarà d’un certificat que acreditarà la realització d’aquest curs.

Es recorda a les persones interessades que poden demanar informació sobre aquest curs al departament de Benestar Social, tant per telèfon com acudint al Centre Social Sant Vicent en horari d’apertura al públic.